Tala Fou

O le Talafa'asolopito ma le Taua o le Aso Fa'aSaina

Oketopa 16, 2024

O le National Day of China, i le aso 1 o Oketopa, e atagia ai le aso na faavaeina ai le Malo o Saina i le 1949 ma e taua tele i le talafaasolopito o Saina. Ole taimi lea na tula'i mai ai Saina mai lona vevesi i aso ua mavae ma fa'amanatu ona a'afiaga ma le alualu i luma o se atunu'u. O le tala faasolopito ma le taua o le Aso o le Atunuu e atagia ai nei taimi e le gata o le taua faaupufai ae faapea foi le lotogatasi faaleaganuu, aoaoga lotonuu, ma le faamaualuga o le atunuu. I totonu o lenei blog, o le a tatou talanoaina nisi o itu taua e fesoʻotaʻi ma lenei aso malolo, e amata mai i le taua faʻasolopito i fautuaga mo femalagaaiga i totonu o le atunuʻu, faʻamanatuga viia, ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le atunuʻu atoa.

国庆2

O le Nationals Day i Saina o se mea sili. E faamanatuina e le atunuu atoa i pa tetele. O le taulaiga autu e ave e le laumua o Beijing, lea e laina uma mo solo tetele ma sauniga i le Tiananmen Square. O nei solo o faʻaaliga o faʻaaliga a le militeri-savaliga o tane, fana, ma vaalele-faʻaalia le malosi o le militeri a Saina matekinolosialualu i luma. O fa'afiafiaga fa'ale-aganu'u, e fa'aalia ai le tamaoaiga o measina e ala i musika fa'aleaganu'u, siva, ma fa'aaliga o faatufugaga ma aganu'u a Saina, e fa'ata'amilo fa'atasi ma fa'aaliga a le militeri. O le uiga lea o le fa'atupuina o le mimita i le 'aufaigaluega a le to'atele.

E aofia ai le faʻatinoina o faʻamanatuga ma solo i auala eseese i totonu o taulaga ma taulaga i Saina, ma faʻafefe ai le siosiomaga. O afi, faʻaaliga moli, ma konaseti o nisi ia o mea masani e faʻatasi ma lenei aso malolo. O fa'ailoga e pei o le fu'a a Saina ma le vii o le atunu'u i taimi o nei fa'amanatuga e mafai ai ona fa'amalosia le fa'asinomaga ma le lotogatasi o le atunu'u. I le taimi lava e tasi, o le National Day e mafai ai e tagatanuu ona mafaufau loloto i le aofaʻi o atinaʻe ua ausia e Saina, aemaise lava i vaega ofou faatekonolosi, tuputupu aʻe o le tamaoaiga, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le taua o geopolitical.

I le taimi nei, o le National Day e faʻafeiloaʻi se tasi o vaitau femalagaaʻi tele a Saina,sili ona lauiloa o le "Vaasosa Auro." O le vaiaso atoa lea o le faitau miliona o tagatanuu Saina e fai a latou aso malolo faaletausaga e amata ai malaga a le atunuu ma maimoaga i le lautele ma le eseesega o lo latou atunuu. E aofia ai 'a'ai tetele e mafai e se tagata ona malaga i ai pe su'esu'e nisi o 'olo fa'aleaganu'u ma tala fa'asolopito e amata mai i Beijing, Shanghai, ma Xi'an, e aofia ai le Pa Tele, A'ai Fa'asaina, ma Toa Terracotta. O nofoaga nei e pisi i le taimi o le National Day; e mafai ona avea ma se avanoa fa'aopoopo i le poto masani ma le su'esu'eina o le talafaasolopito o Saina mo le taimi muamua.

国庆3

E tusa ai ma malaga i totonu, o le a iai ni fautuaga mo femalagaaiga i totonu o le atunuu mo tagata e malaga i ni nofoaga e le toʻatele tagata ae tutusa le matagofie. O le Itumalo o Yunnan, ma ona vaaiga matagofie ma aganuu eseese, e filemu pe a faatusatusa i aai pisi. E fa'apena fo'i, o Guilin e iai ona mauga Karst ma Li Vaitafe o folauga mo ti'eti'ega ata. O vaega uma o tagata tafafao maimoa e asiasi i mea faanatura, e aofia ai maa maualuluga i Zhangjiajie poʻo vaituloto matagofie i le Vanu o Jiuzhaigou. O ia vaaiga matagofie e mafai ai e le auvalaaulia ona talisapaia le matagofie o Saina a o latou faamanatuina le laa a le atunuu i le taimi o le National Day.

O se vaega taua tele o le Aso Fa'aSaina e pa'ū i totonu o le faʻavae o aʻoaʻoga lotonuu, e faʻatatau i le autalavou i le mea muamua. O aʻoga ma iunivesite e faʻatulagaina mea faʻapitoa, sauniga o le sisiga fuʻa, lauga, ma isi ituaiga o polokalame aʻoaʻoga, lea ua fuafuaina e faʻatupu ai le mimita o le atunuʻu ma aʻoaʻo ai tagata i le talafaasolopito o le Malo o Tagata. O ia polokalame e taulaʻi atu i le fouvalega a Saina i aso ua mavae, o le matafaioi o le taʻitaʻi o le Communist Party, ma le auala na ositaulagaina ai e augatupulaga ua mavae e fausia le tulaga faaonaponei o Saina.

                                                              国庆4 国庆5

I le Aso o le Atunu'u, e le gata ina faia a'oa'oga lotonuu i totonu o fa'alapotopotoga aloa'ia o a'oa'oga; e fa'alautele atu e aofia ai fa'asalalauga a tagata lautele, fa'asalalauga fa'asalalauga, ma polokalame fa'ale-aganu'u e fa'atatau i le fa'atupuina o tagata i se lagona loloto o le fa'amaoni ma le fa'amaualuga. E to'atele tagata e asiasi i falemata'aga ma nofoaga fa'asolopito e a'oa'o atili e uiga i tala fa'asolopito ma aganu'u a lo latou atunu'u. O nei taumafaiga e mautinoa ai le agaga o le National Day i tupulaga o le lumanaʻi mo le faʻaauau pea i le manuia ma le manuia o Saina.

O le National Day e le gata i le faavaeina o le atunuu ae o se taimi foi e mafaufau ai i le alualu i luma mataʻina ma le lotogatasi na iloa ai Saina. National Day e aofia ai le tala faasolopito o le malo faʻaonaponei o Saina ma o loʻo umia se tulaga taua tele i totonu o le atunuʻu, ae o faʻamanatuga uma, solo, ma femalagaaiga i totonu o le atunuʻu e faʻamalosia atili ai le mitamita o le atunuʻu. A'o fa'aauau pea le atina'e ma suiga o le atunu'u, ua avea le National Day e pei o se moli e fa'atusaina ai le agaga le mafaagaloina o tagata Saina ma lo latou ta'utinoga mo se lumana'i manuia.

Facebook

YouTube

YouTube

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

imeli

sales@oyii.net