Tala Fou

Revolutionizing Fesootaiga: ASU Fiber Optic Cable Innovations

Me 21, 2024

Faʻatūina i le 2006, OYI International, Ltd. ua tulaʻi mai o se taʻitaʻi i tekinolosi fiber optic, faʻauluulu i Shenzhen, Saina. Faatasi ai ma se vaega tuuto o le sili atu i le 20 R&D faʻapitoa faʻapitoa ma se faʻasalalauga faʻavaomalo e 143 atunuu, OYI o loʻo taʻimua i mea fou i totonu o pisinisi. Tuuina atu o ituaiga eseese o fofo opticfa'atulagaina mo talosaga eseese, o le tautinoga a le OYI i le tulaga lelei o lo'o fa'aalia i lana fa'amaumauga atoa. Faatasi ai ma ana faʻafouga iloga o le ASU (All-Dielectric Self-Supporting) cable optical, o se faʻamaoniga o le tuuto o le OYI i tekinolosi faʻaonaponei ma le faʻamalieina o tagata faʻatau. O le suʻesuʻeina o le mamanu, gaosiga, faʻaoga, ma le lumanaʻi gafatia o ASU cables e faʻaalia ai se faigamalaga o suʻesuʻega ma suiga i le malo o fiber optics, faʻatulagaina le laufanua o fesoʻotaʻiga mo tupulaga a sau.

图片4

Fuafuaga Atamai:ASU Optical Cable

I le fatu o ofo a le OYI o loʻo taoto ai le tele o ituaiga o fiber optic oloa faʻatulagaina mo fesoʻotaʻiga,nofoaga autu o faamatalaga, CATV, talosaga tau alamanuia, ma tua atu. Mai uaea fiber opitika ifeso'ota'iga, mea fa'apipi'i, fa'atasi, attenuators, ma tua atu, o le faila a le OYI o loʻo faʻaalia ai le agavaʻa ma le faʻamaoni. Mata'ina i ana taulaga o le ASU (All-Dielectric Self-Supporting) uaea opitika, o se molimau i le tautinoga a le OYI i fofo pito sili.

Lelei Faufale: Le ASU Avanoa

O le uaea opitika a le ASU o lo'o fa'aalia ai le atamai i le mamanu ma le fausiaina. O lo'o fa'aalia ai se ituaiga paipa fa'apipi'i, o le uaea o lo'o fa'aalia ai se fa'aogaina uma-dielectric, fa'ate'aina le mana'omia o vaega u'amea. I totonu o lona totonugalemu, 250 μm fiber opitika o loʻo tuʻuina i totonu o se paipa faʻapipiʻi na faia mai mea faʻaoga maualuga, faʻamautinoa le tumau ma le faʻamaonia o le amio saʻo e oʻo lava i siosiomaga faigata. O le paipa lea ua fa'amalosia atili i le vai e le susu, puipuia mai le susu e mafai ona fa'afefe ai le fa'atinoga.

图片1

Talosaga i Alamanuia

O le mea taua, o le fausiaina o le uaea ASU e aofia ai vulu pupuni vai e faʻamalosia ai lona 'autu mai le sosolo, faʻaopoopoina e se faʻaofuofu polyethylene (PE) faʻapipiʻi mo se puipuiga faaopoopo. O le tu'ufa'atasia o metotia mimilo a le SZ e fa'aleleia atili ai le malosi fa'ainisinia, ae fa'afaigofie ona fa'afaigofie ona maua i le taimi e fa'apipi'i ai se maea, fa'amamafa ai le tautinoga a le OYI i fofo fa'aoga-tagata.

Feso'ota'iga i Taulaga: Ivi tua o Atina'e Fa'atekinolosi

O talosaga a le ASUuaea opitikae fa'atatau i le tele o fa'aaliga, mai le fa'atinoina o atina'e tetele i le taulaga i nofoaga mamao ma lu'itau. I totonu o le taulaga, o nei uaea e faafaigofie ai le saosaoa o le initaneti, faʻamalosia le ivi tua o fesoʻotaʻiga numera mo pisinisi ma fale. O lo latou faufale malosi e mafai ai ona fa'apipi'iina i luga ole ea, alavai, ma fa'ata'otoga tanumia, ma tu'uina atu le fetuutuuna'i i fuafuaga fa'afeso'ota'i ma fa'apipi'i.

图片3

Malosiaga Alamanuia: Fa'amalosia le Gaosi Fa'atamai

E le gata i lea, o laina ASU e maua ai le faʻaleleia i tulaga tau alamanuia, lea e sili ona taua le faʻatuatuaina ma le maufetuunaʻi. Mai le masini fa'atosina i le fa'aogaina o le IoT, o nei uaea e avea ma laina ola mo le fa'asalalauina o fa'amaumauga, e mafai ai ona mata'ituina le taimi moni ma le fa'atonutonuina o si'osi'omaga fa'anatura. O lo latou puipuiga i fa'alavelave fa'aeletonika ma mea tau le si'osi'omaga e fa'amautinoa ai le fa'aogaina e le fa'alavelaveina, fa'amalosia le lelei ma le saogalemu.

Su'esu'eina o tuaoi fou: I lalo o le sami maFesootaiga Vaalele

I tua atu o fa'aoga fa'ateresitila, o uaea fa'apitoa a le ASU o lo'o i ai le folafolaga i tua'oi fa'atupuina e pei o feso'ota'iga i lalo o le sami ma feso'ota'iga va'alele. O latou mamanu mama ma maufetuuna'i i le susu e avea ai i latou ma sui sili mo le fa'aogaina o uaea i lalo o le sami, feso'ota'i konetineta ma mafai ai ona feso'ota'i i le lalolagi. I le malo o fesoʻotaʻiga i luga o le ea, ua ofoina atu e uaea ASU se fofo taugofie mo faiga faʻafesoʻotaʻi e faʻavae i luga ole drone, faʻafaigofie le faʻapipiʻiina vave ma le faʻalauteleina i itulagi mamao.

图片2

Fa'amoemoega i le Lumana'i: Fa'asalaina o le Ala mo Feso'ota'iga a Tupulaga Sosoo

A'o fa'aauauina e le OYI lana ta'avale mo le fa'afouina o le fiber optic, o le lumana'i o ASU uaea opitika e susulu malamalama. Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea i meafaitino faasaienisi ma faiga gaosiga, o nei uaea ua setiina e maua ai bandwidths maualuga atu, faʻalautele aʻafia, ma faʻaleleia le faʻatuatuaina. O lenei alualu i luma ua saunia ai le ala mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o loʻo sosoo mai, lea o le a avea ai uaea ASU ma mea faigaluega i le faʻafaigofieina o fesoʻotaʻiga i vaega eseese ma alamanuia, faʻafeiloaʻi i se vaitau fou o fesoʻotaʻiga ma le alualu i luma tekinolosi.

Mafaufauga Mulimuli

I le fa'ai'uga, o le ASU opitika uaea o lo'o fa'atusalia ai se fa'afefiloi lelei o tekonolosi fa'atekonolosi, malosi faufale, ma fa'aoga eseese. Faatasi ai ma le tautinoga le maluelue a le OYI International i mea fou ma le tulaga lelei, o nei uaea e tu e avea ma pou o fesoʻotaʻiga, e mafai ai ona faʻaogaina fesoʻotaʻiga i luga o pisinisi eseese ma laufanua. A'o tatou folau aga'i atu i se lumana'i fa'ateteleina fa'atekinolosi, ua saunia e uaea fa'apitoa a le ASU le ala mo suiga suiga i feso'ota'iga ma felauaiga fa'amaumauga. O lo latou maufetuuna'i, fa'atuatuaina, ma fetuutuuna'i e le gata ina fa'afetauia mana'oga o aso nei ae fa'ata'atia ai fo'i le fa'avae mo feso'ota'iga a taeao. Faatasi ai ma le gafatia e le gata ma se tuuto mausali i le tuleia o tuaoi, ua faailoa mai e uaea opitika a le ASU se vaitau fou o fesoʻotaʻiga, faʻamalosia tagata taʻitoʻatasi, pisinisi, ma sosaiete e olaola i se lalolagi fesoʻotaʻi.

Facebook

YouTube

YouTube

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

imeli

sales@oyii.net