Tala Fou

Fa'amoemoega ile lumana'i ole Optic Fiber Splitter

Setema 20, 2024

OYI International Ltd ose kamupani poto masani na faavaeina i le 2006 i Shenzhen, Saina, lea o loʻo galulue i le gaosiga o laina fiber optic lea na fesoasoani e faʻalauteleina le pisinisi tau fesoʻotaʻiga. OYI ua atiina ae i totonu o se kamupani e tuʻuina atu oloa fiber optic ma fofo sili atu ona lelei ma o le mea lea na faʻamalosia ai le faʻavaeina o se ata malosi maketi ma le tuputupu aʻe faifaipea, ona o oloa a le kamupani o loʻo lafoina i atunuu e 143 ma 268 o tagata faʻatau a le kamupani ua leva- sootaga pisinisi fa'atasi ma le OYI.E iai sau sikaipiose tagata faigaluega fa'apolofesa ma le poto masani e sili atu i le 200.

图片1
图片2

O leABS kaseti-ituaiga PLC vaeluaaiga e aofia ai le 1x2, 1x4, 1x8, 1x16, 1x32, 1x64, 1x128, 2X2, 2x4, 2x8, 2x16, 2x32, 2x64, ma le 2x128, lea e faʻaaogaina i talosaga eseese ma maketi eseese. Latou te sau i tamaʻi afifi ae faʻatasi ma le lautele bandwidth. O oloa e ogatasi ma le ROHS, GR-1209-CORE-2001, ma le GR-1221-CORE-1999.

O isi vaega o loʻo faʻaaogaina i fesoʻotaʻiga fiber optic i aso nei, o nisi o ia mea o vaʻavaʻavaʻavaʻavaʻavaʻa (PLC) vaeluaga e sili ona lelei i le vaeluaina o faailoilo mataʻutia i le tele o ports ma faʻaitiitia ai faʻailoga. Ona o le tautinoga a OYI i mea fou,tatouO le a faʻaauau pea ona faʻafeiloaʻi e le PLC manaʻoga o loʻo tulaʻi mai o nofoaga maualuga-tele ma le faʻateleina o le IoT. Aemaise lava, pei 5G feso'ota'iga ua fa'atuina ma o lo'o atina'e 'a'ai atamai, o le a fa'apea fo'i ona lagona le mana'omia mo va'aiga PLC lelei. O sini R & D a le OYI o le faʻaleleia lea o vaeluaga o vaeluaga, faʻaitiitia le faʻaofiina o gau, ma faʻateleina le faʻatuatuaina e faʻaogaina ai a latou PLC splitters mo fesoʻotaʻiga tutotonu tetele. I le lumanaʻi, o le a ave e le OYI le ofu talaloa o le taʻitaʻi o maketi i le tuʻuina atu o le faʻaleleia o le PLC splitters mo manaʻoga o faʻamatalaga taua tele i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

图片3
图片4

E tutusa le talafeagai o fa'alava fa'alava i feso'ota'iga va'ava'ai fa'agasolo ma fa'agaoioia ona o le taua tele o le vaeluaina o le fa'ailo aga'i i le tele o fa'ai'uga. O le kamupani alava vaeluao lo'o fa'afaigaluegaina ma taugofie e ala i le fa'aogaina o feso'ota'iga fiber optic e fa'aleleia ai le gafatia. O faiga fa'alelalolagi o lo'o i ai nei i galuega fa'atino FTTH o le a tautuaina e le fiber splitters na gaosia e le OYI, lea o le a maua ai se feso'ota'iga vave i luga ole laiga i fale i le lalolagi atoa. O taʻiala o loʻo i luga o loʻo vaseina ai le sini a le kamupani o le ofoina atu o le vaeluaga sili ona lelei, faʻaitiitia le gau o faʻailoga, faʻaleleia le fesoʻotaʻiga lautele, ma faʻatulagaina le OYI i se nofoaga maualuga i le maketi fiber splitter. A'o tele atu itumalo e maua feso'ota'iga alalaupapa, e tatau ona fa'atuatuaina ma sili atu ona fetu'una'i le fa'amama alava a le OYI.

Fused splitters, lea e fusifusia ai alava e maua ai se vaeluaga, e taua i nisi o talosaga, aemaise lava pe a manaʻomia le vaeluaga maualuga ma le maualalo o faailoilo gau. E tusa ai ma lenei mea, o loʻo i ai i le OYI le agavaʻa e faʻamautinoa ai o latou fusing splitters e fetaui ma manaʻoga maualuga o nisi o pisinisi sili ona manaʻomia, e pei o le soifua maloloina, puipuiga, ma le puleaina o fale gaosi oloa. Ua tuʻuina atu e le kamupani lana matagaluega R & D i le ausiaina o le saʻo sili atu i le tuʻuina o alava, faʻaitiitia o le gau o le fusi, ma faʻateleina le umi o ona vaeluaga.

图片5
图片6

OYI International Ltd o loʻo i totonu o le pito i luga vaelua alava mata tagata gaosi oloa i aso nei, ma latou te fiafia i mea fou ma tulaga lelei. Mai le auʻiliʻiliga o loʻo i luga, e mafai ona faʻauʻuina o le lumanaʻi o le PLC splitters,Fiber splitters, ma fusing splitters e foliga mai e susulu, aemaise lava i le faʻaleleia o le OYI i le faʻaleleia o fofo fou e lagolago ai le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa. Ona o lona atinaʻeina lelei o le R&D matagaluega ma le tausisia i tulaga maualuga, e foliga mai o loʻo i ai i le OYI se avanoa sili ona lelei e tumau ai o se tasi o taʻitaʻi i tekinolosi fiber optic ma faʻamautinoa ai fesoʻotaʻiga mautu ma faʻatuatuaina mo kamupani ma tagata taʻitoʻatasi i le lalolagi atoa.

Facebook

YouTube

YouTube

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

imeli

sales@oyii.net