Tala Fou

Su'esu'ega Fa'afouga i Feso'ota'iga Fiber Optical i le 2024 OFC

Aokuso 21, 2024

O le fonotaga sa faia i le San Diego Convention Center mai le 24-28 o Mati, 2024 e fa'atatau i le OFC 2024. Sa auai o ia i se fonotaga sa matua fa'afiafiaina i le su'esu'eina fa'asaienisi o feso'ota'iga mata'utia. Faatasi ai ma le fiaselau o isi kamupani o loʻo i ai e faʻaalia a latou tekonolosi ma fofo, o se tasi na tuʻutaʻua i tulaga o le loloto ma le lautele o ana oloa ma fofo fofo: Oyi International Ltd o se kamupani faʻavae i Hong Kong ma lona i ai i Shenzhen, Saina. .

1724211368392

E uiga i le Oyi International, Ltd.

Oyi International, Ltd., talu mai le 2006 ina ua faʻavaeina, ua avea ma malosiaga o le alamanuia fiber optics. Faatasi ai ma le tusa ma le 20 tagata faigaluega faʻapitoa i le vaega o Tekinolosi R & D, Oyi faʻamautinoa le galue i le laina pito i luma e uiga i le atinaʻeina ma le faʻafouina o tekonolosi fou ma oloa maualuga ma fofo mo fiber optics e fai ma sui o pisinisi ma tagata i le lalolagi atoa. Faatasi ai ma le auina atu i fafo i atunuu 143 ma faiga faapaaga umi ma 268 tagata faatau, ua avea Oyi ma tagata autu i le telefoni, nofoaga autu o faamatalaga, CATV, ma vaega tau alamanuia.

II luma o oloa, Oyi o loʻo i ai se faʻailoga mataʻutia ma mautu oloa e faʻaogaina ai faʻaoga eseese i le pisinisi Fesoʻotaʻiga mataʻutia. Mai le OFC ma le FDS i feso'ota'igamafetuutuunai, fa'apipi'i,attenuators,ma le WDM fa'asologa-o oloa ia o le a mana'omia i lenei sone. Fa'ailoga, o latou oloa ofoina atu e aofia ai fofo, o le ADSS (All-Dielectric Self-Supporting) cable, OPGW (Optical Ground Wire), microduct fiber ma optic cable. O mea moni ia e faʻamoemoe e faʻapitoa i manaʻoga o siʻosiʻomaga eseese faʻapea foʻi ma mea e manaʻomia e fesoasoani i le faʻafaigofieina o le faʻatuatuaina maualuga ma le lelei i le matagaluega fesoʻotaʻiga.

2024 Fa'aaliga Fa'aaliga OFC

I le 2024 OFC Exposition, na faʻaalia ai e Oyi ana mea fou fou i le faitau selau o isi faʻaaliga. O tagata auai e mafai ona masani i atinaʻe lata mai e pei ole coherent-PON, multi-core fiber, atamai faʻapitoa,nofoaga autu o faamatalaga, ma e oʻo lava i fesoʻotaʻiga quantum. O le faleoloa o Oyi na avea ma taulaiga o le gauai taua: o oloa a le kamupani ma fofo o le pito sili lea o le fiafia mo tagata tomai faapitoa ma tagata fiafia i lenei pisinisi.

OPGW 1

Tekinolosi Autu ma Fofo

I fesoʻotaʻiga faʻapitoa, o lona laufanua malosi o le fale i tekinolosi taua ma fofo o loʻo faʻatulagaina le ala o le alamanuia. O nei faʻaleleia, mai uaea faʻapitoa i auala fou mo le faʻaogaina o fiber, e mafai ai ona faʻaleleia le taʻavale, faʻamaoni, ma faʻalauteleina i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. O lenei aotelega o le a su'esu'eina ai nisi o tekinolosi taua ma fofo o lo'o fa'aalia i le 2024 Optical Fiber Communications Conference and Exhibition e fa'asino i se vaitau o le fa'afetaia'ia o lu'itau eseese o lo'o fa'aalia e le vaega o feso'ota'iga. Isi Uaea ADSS: O uaea ia ua fa'apipi'iina i luga ole ea ma o se auala taugofie tele e fausia ai laina feso'ota'iga mamao. Oyi's ADSS cables e fiafia i se fausaga fau lelei ma maualuga le fa'atuatuaina ma, o lea, e talafeagai mo le fa'apipi'iina i si'osi'omaga faigata.

OPGW (Optical Ground Wire) Uaea:O uaea OPGW ua mamanuina e tu'ufa'atasia ai alava opitika ma laina fa'asalalau i luga a'e e tu'uina atu uma galuega fa'ale-eletise ma fa'aogaina mo fa'amatalaga lelei fa'atasi ma le tufatufaina atu o le eletise. O laina pito sili ona lelei OPGW o loʻo maua mai le Oyi International, gaosia faʻatumauina ma fuafuaina e faʻamalosia tulaga maualuga o le tumau ma le faʻatinoga i totonu o atinaʻe eletise.

Microduct Fibers: O le faʻapipiʻiina ma le fetuutuunai o le faʻapipiʻiina o se fofo fesoʻotaʻiga i alava microduct e pei o fesoʻotaʻiga televave e manaʻomia i totonu o le taulaga. O le mea lea, o filo microduct, faʻasalalau e le Oyi International, faʻaitiitia le tau ma faʻalavelave faʻapipiʻi, talafeagai mo le faʻaogaina i nofoaga e tele tagata.

Uaea Fiber Optic:Oyi International ua Fa'ailoaina le Aufaigaluega atoa o Uaea Optic, lea e fa'atatau i le Aofa'iga Aofa'iga o Talosaga mo Feso'ota'iga Umi-Tau, Feso'ota'iga Tele ma Avanoa Mulimuli Mai. O le fa'amamafa o nei uaea mata e fa'atuatuaina, fa'atino sa'o, ma fa'asa'o mo le fa'agasolo lelei o feso'ota'iga feso'ota'iga.

ADSS

O le 2024 OFC Exhibition o se faʻavae mo kamupani taʻitaʻia pisinisi, e pei o Oyi International, Ltd., e faʻaalia a latou faʻafouga faʻaonaponei ma galulue agai i le taʻitaʻia o le auala i le lumanaʻi o fesoʻotaʻiga faʻapitoa. Fa'atasi ai ma se fa'aputuga o oloa fa'apitoa e aofia ai le ADSS, OPGW, microduct fibers, ma optic cables, o lo'o fa'aauau pea ona fa'afou e Oyi ma tu'uina atu fa'afitauli e fa'amalieina ai le fa'atupula'ia o mana'oga ma lu'itau a le au'aunaga. I le tulaga o le lalolagi, i le ogatusa ma le faateleina o le fia inu mo le tele o le faʻapipiʻiina ma le saosaoa o le download, kamupani e pei ole Oyi InternationalLtd.,o le a matua taua tele i le faʻamalamalamaina o fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi e faʻaaoga ai filo opitika.

Facebook

YouTube

YouTube

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Whatsapp

+8615361805223

imeli

sales@oyii.net